Veku Duurzaam Logo
Contact
Warmtepomp
Veku Duurzaam biedt jou een all-in-one oplossing om van het gas te gaan, waaronder met een warmtepomp.

Warmtepomp Oldenzaal

Veku Duurzaam kan jou helpen met het hele traject van verduurzamen. Van advies en hulp bij het uitkiezen van de juiste warmtepomp die geschikt is voor jouw woonsituatie tot het plaatsen en installeren ervan. We combineren een warmtepomp met andere duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepompboilers.

Full electric of hybride warmtepomp

Wil jij volledig van het gas af en is jouw woning goed geïsoleerd? Dan is een full electric warmtepomp meestal de juiste oplossing. Wil je minder gas verbruiken, maar is jouw huis nog niet klaar om volledig van het gas af te gaan? Dan kan een hybride warmtepomp de oplossing zijn. Veku Duurzaam helpt jou om de juiste keuze te maken, zodat jij comfortabel kunt blijven wonen.
Contact opnemen
↳ 100% vrijblijvend!
 • Warmtepomp Oldenzaal
  Warmtepomp Oldenzaal

Geïnteresseerd in een warmtepomp?

Op zoek naar een installateur in Oldenzaal of omgeving die jou kan adviseren over of helpen met het installeren van een (hybride) warmtepomp? Neem dan vrijblijvend contact op met Veku Duurzaam.

  Ook een energievolle toekomst?
  Wij adviseren over en installeren warmtepompen in de regio Twente, waaronder in de gemeentes Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser en natuurlijk Oldenzaal.
  Contact opnemen
  ↳ 100% vrijblijvend!
  menu